Norges raskest voksende vinskole
Til kassen
Totalt: 0

Logg inn

Handlekurv / 0 produkter

Handlekurven er tom

Usikker på hvor du skal starte?
Se våre nyheter
TOTALT 0,-

Våre kursholdere

Oslo Wine School Team

Litt tekst her om teamet og hvordan dere jobber, entusiasme etc.  

 

 

Jane Nisbet Huseby  

Eier, Daglig Leder, WSET Examiner & Educator, Kursholder.

tel: 95405092  epost: jhuseby@oslowineschool.no

«Vin har alltid vært en del av livet mitt. Fra barndommen på en gård i Skottland til oppgaver som vindommer i internasjonale konkurranser.  Nå er jeg en av de få i Norge som er tatt opp som Master of Wine student – den mest vanskelige og krevende vintittelen å oppnå i verden. Jeg er veldig glad i å undervise om vin og jo mer du trener desto større blir vin opplevelsen!»

Jane er en Master of Wine student og besto teori eksamene på første forsøk. Hun har Wine & Spirit Education Trust (WSET) Diploma, er verifisert WSET-lærer.   Hun har jobbet i vinbransjen i mer en 23 år både internasjonalt og i norge og er en erfaring vindommer ved The International Wine Challenge (London), og Berlin Trophy (Tyskland).

  

 

Anne Fredrikstad  

WSET Educator ved Oslo Wine School i Oslo

Anne er tidligere journalist og jobbet blant annet 18 år i TV 2.  Hennes lidenskap for vin tok av da hun kjøpte en liten vingård i Italia. Det brakte henne til å ta en utdannelse i vinproduksjon med «Certificate in Wine, Wine Production and Enology» fra European Wine Academy og deretter fullført WSET level 3 in Wine.  Anne elsker å dele vinglede-og kunnskap, og holder kurs både i Norge og i Italia, samt at hun deler vintips på vinbloggen Det Gode Vinliv.

«Målet mitt er at flere skal nyte, ikke bare drikke vin. Med kunnskap og øvelse kan alle bli en vinkjenner!»

   
 
 

Toril Fagerheim  

WSET Educator ved Oslo Wine School i Tromsø

Toril Fagerheim har lang bakgrunn som forsker og leder innen akademia og helsevesen, men har tatt spranget over i vinens verden.  Hun har Wine & Spirit Education Trust (WSET) Diploma og har Master-Level Bourgogne fra Wine Scholar Guild. Toril elsker å lære mer om alle aspekter rundt vin og har derfor jobbet innhøsting i Tyskland, reist til mange vinområder og tar for tiden Italian Wine Scholar utdanning.  Toril har en usnobbet tilnærming til vin og elsker å teste og lære nye ting. «Vinverden er fantastisk om man ikke gjør den for seriøs. Vin skal være morsomt og inspirerende!» I Nordavin tilbyr hun uformelle vinkurs og smakinger for privatepersoner og bedrifter.

  

 

Hans Bihl   

WSET Approved Spirits Educator 

Hans Bihl er en av Sveriges mest erfarne og velrenommerte brennevinssommelier, WSET Approved Spirits Educator og en av de topp brennevinsunderviser i Norden.

Han har undervist mer enn 1000 bransjepersoner om brennevin, ble den første i Sverige til å oppnå WSET L3 in Spirits., og er Sveriges første WSET Approved Spirits Educator.  

Hans har en lang karriere i bransjen i Sverige, og har utviklet flere barutdannelsesprogrammer, blant annet YH-utdanningen International Bar Management, og var kreativ leder på Restaurangakademien, Sveriges mest anerkjent utdannelsesinstitusjon for restaurantbransjen. Hans ble kåret til årets bransjeforbedrer på Bartender Choice Awards (BCA-galan) og har jobbet med mer enn 100 ulike varemerker, som inkluderer Bols, Tanquary, Smirnoff, Lagavulin og Zacapa. Noen av Hans mest viktig kunder og samarbeidspartnere inkluderer Diageo, Edrington, Monin S.A., Spendrups, Martin & Servera, Restaurangakademien, O’Learys tm, Scandic, Winn Group, Melander Group, SSP Restaurants og Visita.  

Til daglig driver Hans sammen med sitt team, barkonseptet på Hotel Kung Carl i Stureplan, midt i Stockholm.