Bli med på våre digitale vinkurs

Lær noe nytt og ha det gøy i et profesjonelt miljø på en engasjerende og inkluderende måte!

HVORFOR DIGITAL VINKURS?

På Oslo Wine Schools vinsmakinger ønsker vi å vekke nysgjerrigheten din samtidig som vi introduserer deg for nye spennende og velkjente vinregioner.  Grunnet situasjonen med Covid-19, fokuserer vi på å tilby en spennende portefølje av LIVE! digitale vinkurs slik at alle kan være med, og sammen skaper vi et felles arena å lære mer om vin.

Vinkursene holdes digitalt via Zoom i små grupper.  Fordel med digital kurs er at alle kan være med uansett om du sitter hjemme, eller på hytta uansett hvor i landet du befinner deg!

Hos oss kan du velge forskjellige type digital vinkurs!

Meet the Winemaker

En av våre populær type vinkurs.  Her kan du møte forskjellige vinmaker fra hele verden og høre direkte fra dem om sine viner. 

Holdes regelmessige på torsdager eller fredag kl. 19:00 – 20:00 på Zoom. Påmelding kreves

finn ut mer se alle kurs

Wine & Spirit Education Trust (WSET)

Oslo Wine School er sertifisert og godkjent tilbyder av WSET vinkurs i Norge. WSET er verdens mest anerkjente vinstudie og tilbyr vinutdanning og kvalifikasjoner på flere nivåer både for profesjonelle og vinentusiaster.  Oslo Wine School har som mål å være den ledende tilbyderen av WSET godkjente vinkurs i Norge både for proff- og privatmarkedet, og tilbyr WSET Level 1, 2 og 3 in Wine. Kurs holdes på engelsk med forklaring på norsk ved behovet.

Ny kurs starter regelmessig og holdes på Zoom. Sjekk vår kurskalender for neste kursstart.

FINN UT MER se alle kurs

Digital vinkurs for privat grupper

Om du er er vennegjeng, vinklubb eller arbeidsgruppe som har lyst å lære mer om vin kan vi sette sammen spesielle tilpasset digital vinkurs til deg.  

vi tilbyr også gavekort!

FINN UT MER se alle kurs

WSET (WINE & SPIRIT EDUCATION TRUST) KURS

Oslo Wine School har som mål å være den ledende tilbyderen av WSET godkjente vinkurs i Norge, både for proff- og privatemarkedet.  Wine & Spirit Education Trust (WSET) – den ledende internasjonale institusjonen for vinutdanning for både forbrukere og vinbransjen i over 70 land.

Vi ønsker vi å gjøre det lettere for vanlige vinglade mennesker å øke vinkunnskapen sin, og vil tilby en rekke introduksjonskurs og fordypningskurs for vininteresserte forbrukere.

Vinkurs holdes både på norsk og engelsk.

Neste WSET vinkurs

 

WSET Level 1 in Wine: kurstart mandag 2. november 2020 -LIVE! DIGITALT

Uansett om du er ny i vinverdenen eller har noe vinerfaring fra før vil dette kurset gi deg det første trinnet i å bygge opp din kunnskap om de viktigste vindruene, lære hvordan vin lages og prinsippene for å kombinere mat og vin. Vi underviser digitalt og LIVE! via Zoom hver uke. 

Kurset går over 4 kvelder med LIVE undervisning i små grupper sammen med vår vinekspert, og gir deg mulighet å lære hvordan smake vin og hvilke faktorer som er viktige når vi skal bedømme vinenes kvalitet. Kurset holdes på engelsk.

Dato og Tid: Mandag 2.11, 9.11, 16.11 og 23.11 (mandager) kl. 18:00 – 20:30

 

WSET Level 1 in Wine: 14 november 2020 – i KLASSEROM

Uansett om du er ny i vinverdenen eller har noe vinerfaring fra før vil dette kurset gi deg det første trinnet i å bygge opp din kunnskap om de viktigste vindruene, lære hvordan vin lages og prinsippene for å kombinere mat og vin. Vi underviser digitalt i vårt kurslokale i Oslo.

En-dags kurs som går over seks timers med undervisning i små grupper i klasserom i Oslo sammen med vår vinekspert. Det gir deg mulighet å lære hvordan smake vin og hvilke faktorer som er viktige når vi skal bedømme vinenes kvalitet. Kurset holdes på engelsk.  Vi følger gode rutiner for smittevern etter reglene fra staten. 

HVORFOR OSLO WINE SCHOOL?

LÆRE NOE NYTT. HA DET GØY!

Passer alle!

Enten du aldri har vært på et vinkurs før, eller er en erfaren smaker tilbyr vi kurs som passer for deg!

Møt vinprodusenter!

Vi jobber tett med vinprodusenter verden over, og på noen av smakingene blir vinprodusenten med!

Hvor som helst!

Kursene er uformelle og du deltar hjemmefra. Vi sender deg en handleliste for kvelden, du handler på polet, og sammen utforsker vi vin-verden!