Bli med på våre digitale vinkurs. Lær noe nytt i et profesjonelt miljø på en engasjerende og morsom måte!

VÅRT KURSTILBUD

MEET THE WINEMAKER SERIE

På Oslo Wine Schools vinsmakinger ønsker vi å vekke nysgjerrigheten din samtidig som vi introduserer deg for nye spennende og velkjente vinregioner.

På disse digitale vinsmakingene har vi også med en Winemaker.

Dette gjør at du får muligheten til å lytte og lære direkte fra vinprodusenten, som om du skulle besøkt vingården!

Du behøver ingen tidligere erfaring med vin for å være med.

Alle er hjertelig velkommen, og smakingen passer like godt for den erfarne vinsmaker som den gjør nybegynneren.

Vinsmakinger er på torsdager kl. 19:00 – 20:00 Alt foregår over nett på sikker tilkobling på videotjenesten Zoom

Neste “Meet the Winemaker” vinsmakinger:

Disse vinmakerne og produsentene er med i våre “Meet the Winemaker” vinsmakinger

WSET (WINE & SPIRIT EDUCATION TRUST) KURS

Oslo Wine School har som mål å være den ledende tilbyderen av WSET godkjente vinkurs i Norge, både for proff- og privatemarkedet.  Wine & Spirit Education Trust (WSET) – den ledende internasjonale institusjonen for vinutdanning for både forbrukere og vinbransjen i over 70 land.

Vi ønsker vi å gjøre det lettere for vanlige vinglade mennesker å øke vinkunnskapen sin, og vil tilby en rekke introduksjonskurs og fordypningskurs for vininteresserte forbrukere.

Vinkurs holdes både på norsk og engelsk.

Neste WSET vinkurs

WSET Level 1 in Wine: kurstart mandag 2. november 2020 -LIVE! DIGITALT

Uansett om du er ny i vinverdenen eller har noe vinerfaring fra før vil dette kurset gi deg det første trinnet i å bygge opp din kunnskap om de viktigste vindruene, lære hvordan vin lages og prinsippene for å kombinere mat og vin. Vi underviser digitalt og LIVE! via Zoom hver uke. 

Kurset går over 4 kvelder med LIVE undervisning i små grupper sammen med vår vinekspert, og gir deg mulighet å lære hvordan smake vin og hvilke faktorer som er viktige når vi skal bedømme vinenes kvalitet. Kurset holdes på engelsk.

Dato og Tid: Mandag 2.11, 9.11, 16.11 og 23.11 (mandager) kl. 18:00 – 20:30

WSET Level 1 in Wine: 14 november 2020 – i KLASSEROM

Uansett om du er ny i vinverdenen eller har noe vinerfaring fra før vil dette kurset gi deg det første trinnet i å bygge opp din kunnskap om de viktigste vindruene, lære hvordan vin lages og prinsippene for å kombinere mat og vin. Vi underviser digitalt i vårt kurslokale i Oslo.

En-dags kurs som går over seks timers med undervisning i små grupper i klasserom i Oslo sammen med vår vinekspert. Det gir deg mulighet å lære hvordan smake vin og hvilke faktorer som er viktige når vi skal bedømme vinenes kvalitet. Kurset holdes på engelsk.  Vi følger gode rutiner for smittevern etter reglene fra staten. 

Dato og Tid: Mandag 2.11, 9.11, 16.11 og 23.11 (mandager) kl. 18:00 – 20:30

HVORFOR OSLO WINE SCHOOL?

LÆRE NOE NYTT. HA DET GØY!

Passer alle!

Enten du aldri har vært på et vinkurs før, eller er en erfaren smaker tilbyr vi kurs som passer for deg!

Møt vinprodusenter!

Vi jobber tett med vinprodusenter verden over, og på noen av smakingene blir vinprodusenten med!

Hvor som helst!

Kursene er uformelle og du deltar hjemmefra. Vi sender deg en handleliste for kvelden, du handler på polet, og sammen utforsker vi vin-verden!

Møt vår vinekspert!

Bli med Jane Nisbet Huseby og lær mer om vin!

Oslo Wine School eies og drives av Jane Nisbet Huseby. Jane har jobbet internasjonalt i mange år og har mer enn 15 års erfaring innen vinbransjen.

I tillegg har hun jobbet som vindommer i blant annet “The International Wine Challenge” som er den mest rigorøse vinkonkurransen i verden – basert i London, og “The Berlin Trophy” basert i Tyskland.

Hun har Wine & Spirit Education Trust (WSET) Diploma, og er verifisert WSET-lærer. For tiden studerer hun målrettet for å oppnå den prestisjetunge tittelen “Master of Wine” som er den mest vanskelige og krevende vintittelen å oppnå i verden.

Hittil har hun bestått teoridelen ved første forsøk, mens blindsmakings eksamenene med 36 viner over 3 dager ble utsatt til 2021 på grunn av Covid19. I verden er det i dag kun 394 Masters of Wine i 30 land.