Arranger din egen digitale vinsmaking

Hvordan det fungerer

Upload Image...

Steg En

Send inn en henvendelse. Vi tar så kontakt med deg, sammen bestemmer vi dato og hva slags smaking dere ønsker.

Upload Image...

Steg To

Du sender oss den endelige gjestelisten, inkludert kontaktinformasjonen til gjestene dine.

Upload Image...

Steg Tre

Vi inviterer gjestene dine, sender ut handleliste, setter opp den digitale smakingen, og gjennomfører selve kurset.

Upload Image...

Steg Fire

Du mottar heder og ære for den flotte vinsmakingen du arrangerte

Inviter til en digital vinsmaking!

I disse dager med mye innetid er det viktig å ha noen sosiale aktiviteter med de man er glad i. Hva med å invitere vennene dine på en digital vinsmaking? En trygg måte å sosialisere seg på uten å forlate sitt eget hjem.

Ta kontakt med oss for å bestemme hva slags smaking du ønsker, så ordner vi resten. Alt du trenger å gjøre er å kjøpe vinene som skal smakes på Vinmonopolet.

Vi anbefaler at kurset holder i gruppestørrelser på minimum 6 deltakere.

Ta kontakt på kurs@oslowineschool for mer informasjon

Hva slags vinsmaking ønsker du?

Introkurs

Er det deres første vinkurs? Eller ønsker dere kanskje å friske opp minnet om hvordan man smaker vin? Hva med å prøve et introkurs. Her gjennomgår vi en hvit og en rød vin, hvor dere lærer hva som skiller de to.

Musserende

Ønsker dere å lære mer om forskjellige typer musserende vin? Hva med å arrangere et digitalt vinkurs i musserende viner?

Egendefinert

Har du et konkret ønske til kurs, eller er du litt usikker på hva som kan passe til smakingen deres? Ta kontakt med oss, så hjelper vi til med å velge ut perfekte viner for deres smaking!

Om Jane Nisbet Huseby

Jane Nisbet Huseby er eier og daglig leder av Oslo Wine School. Jane har jobbet internasjonalt i mange år og har mer enn 15 års erfaring innen vinbransjen.  I tillegg har hun jobbet som vindommer i blant annet “The International Wine Challenge” som er den mest rigorøse vinkonkurransen i verden – basert i London, og “The Berlin Trophy” basert i Tyskland.  Hun har Wine & Spirit Education Trust (WSET) Diploma, og er verifisert WSET-lærer.  For tiden studerer hun målrettet for å oppnå den prestisjetunge tittelen “Master of Wine” som er den mest vanskelige og krevende vintittelen å oppnå i verden.  Hittil har hun bestått teoridelen ved første forsøk, mens blindsmakings eksamenene med 36 viner over 3 dager ble utsatt til 2021 på grunn av Covid19.  I verden er det i dag kun 394 Masters of Wine i 30 land.

Jane har god erfaring med å holde digitale vinsmakinger. Hun kan holde kursene på norsk eller engelsk og vil skreddersy smakingen så den blir perfekt for din gruppe. Ta kontakt hvis du har noen spørsmål!