Om oss

 

Oslo Wine School er tilbyder av vinkurs for for både nybegynnere, vininteresserte og vinentusiaster som ønsker å lære mer om vin på en engasjerende, inkluderende og profesjonell måte.

Oslo Wine School er sertifisert og godkjent av WSET (Wine and Spirit Education Trust). WSET er den mest anerkjente utdanningsinstitusjonen i verden innen vin og brennevin. Vi tilbyr både korte, engasjerende vinkurs og utdanning innen vin med bruk av WSET sine kurs og metodikk.

Oslo Wine School er stolt tilbyder av WSET Qualifications level 1, 2 og 3. 

Jane Nisbet Huseby
Eier, daglig leder og kursholder

Jane har jobbet internasjonalt i mange år og har mer enn 15 års erfaring i vinbransjen. I tillegg har hun jobbet som vindommer i blant annet “The International Wine Challenge” som er den mest rigorøse vinkonkurransen i verden – basert i London, og “The Berlin Trophy” basert i Tyskland. Hun har Wine & Spirit Education Trust (WSET) Diploma, og er verifisert WSET-lærer. For tiden studerer hun målrettet for å oppnå den prestisjetunge tittelen “Master of Wine” som er den mest vanskelige og krevende vintittelen å oppnå i verden. 

Hittil har hun bestått teoridelen ved første forsøk, mens blindsmakings eksamenene med 36 viner over 3 dager ble utsatt til 2021 på grunn av Covid19. I verden er det i dag kun 394 Masters of Wine i 30 land. 

Cathinca Dege
Gjesteforeleser

Cathinca har med enn 30 års erfaring i vinbransjen. Siden 2010 har hun jobbet med vinutdanning for Sommelier-programmet til Beverage Academy. I tillegg holder hun uavhengige vinkurs. Hun har WSET Diploma, og er lidenskapelig opptatt av vinutdanning og kombinasjonen av historie og kultur – hvilke er kritiske elementer innen vinkunnskap. 

 

Kom i kontakt med oss

Har du spørsmål om noen av våre kurs eller ønsker du å bestille private gruppetimer hører vi gjerne fra deg! 

Telefon: 95 40 50 92

E-post: Kurs@oslowineschool.no

 

Oslo Wine School holder til i lokalene til Beverage Academy. 

Adresse: Uranienborgveien 13, 0351, Oslo. 

Hvordan komme hit?

Lokalene er en rask spasertur fra Nationaltheateret togstasjon. 21-Bussen stopper rett ved lokalene (Stoppested: Uranienborgveien). 

 

Les våre vilkår HER